Prersentació de Gecotur – Nova Associació de Turisme: El passat dia 1 d’abril, va tenir lloc a la seu de l’ACEDE, la presentació de Gecotur, Grup d’Empresaris i Executius de Comerç i Turisme.

04 de abril del 2008

Com bé sabeu, fa uns anys enrere l’ACEDE va decidir crear Grups de Treball Sectorials ACEDE. Cada grup està format per 20 professionals aproximadament i un cap de grup, encarregat de dirigir i coordinar, projectes, trobades, etc. del sector. El Grup de Treball del sector Turisme ha funcionat molt bé, gràcies a la implicació dels seus membres i les ganes de tirar projectes endavant. Per això, i gràcies a la iniciativa del President de l’ACEDE, Sr. Joan Vilar aquest Grup s’ha consolidat com l’Associació Gecotur. En aquesta reunió del passat dimarts, van assistir diversos representants del sector turisme (alguns socis de l’ACEDE) com: Grupo Europa, Ucave, ASSEP – Associació del Secretariat Professional, Grup CETT, Grupo Paradís, ARC’S Catering, Turisme Actiu del Ripollès, Fundació Gran Teatre del Liceu, Associació de Càmpings de Muntanya i Pirineu Català, Hotel Rivoli, ACAV -Ass. Cat. d’Agències Vitges, Secotel Hotels, MSC Solsona Comunicación, Iberia, Renfe, etc. Després de la presentació entre els assistents i de l’intercanvi de targetes, el Sr. Vilar va obrir la sessió fent una breu explicació sobre el que és ACEDE i la seva trajectòria centrada en l’àmbit turístic, en aquests últims anys. Va continuar explicant que els objectius principals d’aquesta nova associació són: * Influir i assessorar als Diputats dels diversos grups parlamentaris envers les lleis, normes i reglaments que s’aprovin des del Parlament de Catalunya i des del Congrés dels Diputats. * Reunions amb membres de la conselleria, ajuntaments, diputacions, consells comarcals i altres ens relacionats amb el sector amb l’objectiu d’aportar propostes i obtenir informació privilegiada. * Ajudar als empresaris a sol•licitar i a aconseguir subvencions que es publiquin en qualsevol organització pública. * Informació de les publicacions del sector, al BOE, DOG. etc. * Interrelació entre els membres dels grups. * Borsa de treball adreçada als membres del grup. * Formació d’habilitats directives per als membres del grup. Així doncs, si pertanyeu al sector turisme i sou persones actives, amb ganes d’engegar projectes, us animem a participar! Si esteu interessats, no dubteu en contactar amb Marta Cladera trucant al 93 452 55 83 o mitjançant el correu electrònic marta@acedecatalunya.org.