Esmorzar-col•loqui amb el Sr. Joan Domènec Abad i Esteve: L’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris, ACEDE, va organitzar divendres passat 22 de maig en la seva seu central situada en el carrer Llançà 56 baixos, un esmorzar-col•loqui, presidit pel sr. Joan Domènec Abad i Esteve, Sotsdirector General d’Ordenació Turística de la Generalitat de Catalunya.

22 de maig del 2008

Després de la presentació al convidat de tots els assistents a l’acte per part del Sr., Joan Vilar, president de ACEDE, va començar a la seva intervenció el Sr. Joan Doménech Abad amb una àmplia exposició de les directrius del PLADETUR 2008. Els assistents van tenir l’ocasió de plantejar preguntes de màxim interès sobre l’exposat pel convidat Finalitzo l’acte amb l’agraïment de tots els assistents i fent-li lliurament d’un present com record d’aquest esdeveniment.