Trobada al parlament amb l’il·lm sra. Carme Valls, Diputada del PSC

23 de maig del 2006

Reunió al Parlament amb l´Il·lm. Sra. Carme Valls, Diputada de PSC i actual presidència de Ciutadans pel Canvi. El dia 23 de maig es va portar a terme una reunió al Parlament on la majoria d´assistents formen part de TENACAT, Fundació de Professionals de les Teràpies Naturals. Aquest sector, de medicines naturals, va sol·licitar informació, opinió, recolzament i suggeriments què aportar en el procés de la regulació del decret. Va aportar al·legacions al projecte de decret per millorar el contingut i treballa un esborrany de projecte per crear una patronal que agrupi dos gremis del sector: * Escoles de formació de medicina natural * Professionals que treballen en el sector. Un cop finalitzada la reunió, es va iniciar amb diversos membres de la Junta Directiva de l´Associació un dinar al restaurant del Parlament amb la Diputada. Va ser un dinar distès en el qual es va presentar tothom personalment i en Joan Vilar va definir en grans trets quin era el propòsit general de l´ACEDE. Arran d´aquesta informació, la Sra. Valls va comentar que creia que la nostra feina és molt interessant i oferint-nos una targeta de contacte, ens va obrir les portes per a contactar-la per tal de ser partícip en el nou Cicle ACEDE, “L´acció social a les PIMES catalanes”.