Lobby ACEDE al Maresme: El passat dijous dia 6 d´abril es van inaugurar els Dinars de Lobby ACEDE al Maresme, que va dirigir en Lluís Sala, Delegat Territorial d´ACEDE Maresme. El número d´assistents en aquests dinars són d´entre 15 i 20, perquè sigui més fàcil poder relacionar-se amb tothom, d´una manera distesa.

06 de abril del 2006

Va ser un dinar dinàmic amb una organització peculiar que alguns dels assistents van descriure com original i amb una funcionalitat molt bona per a poder arribar a tots els empresaris assistents. Durant el dinar es van captar les primeres impressions i els primers intercanvis de targes mentre la taula es dividia en diverses converses en les que s´intercanviaven experiències. A l´hora del cafè, es van crear grups d´interès comú, que van aprofundir en temes més.