Esmorzar-col•loqui amb el Sr. Josep Sànchez Llibre: El passat dia 19 de Febrer, ACEDE va realitzar un Esmorzar-col•loqui amb el Sr. Josep Sànchez Llibre, Secretari de política econòmica i portaveu al Congrés, del grup parlamentari de Convergència i Unió

20 de febrer del 2008

A aquest acte van assistir representants de diverses associacions inscrites dintre de ACEDE interessats a conèixer de primera mà les línies del programa electoral del partit que representa per a les pròximes eleccions generals. Entre els assistents es trobaven representants de ACAES, Associació Catalana d’Empreses de Seguretat; ADEDSA, Associació Catalana d’Empreses de Serveis Auxiliars, Grup Europa del sector d’Agències de Viatges, ASSEP, Associació del Secretariat Professional, Centres de Formació, Associación de Amputados Sant Jordi, i diverses entitats socials com la Fundació Omnes i la Fundació Claperós. El Sr. Josep Sànchez Llibre, va exposar a tots els assistents algunes de les línies estratègiques del programa electoral del seu partit que afectessin en part als sectors representats en aquest acte. Durant el transcurs de la reunió els assistents van aprofitar l’ocasió per a fer-li arribar al Sr. Sànchez Llibre, les problemàtiques més significatives que puntualment es produeixen en cadascun dels sectors representats.