Esmorzar-col·loqui amb l’Hble. Sr. Ernest Maragall i Mira, Conseller d’Educació: El passat dia 26 de novembre i dintre del Cicle “El Desplegament del Nou Estatut”; ACEDE, Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris, va organitzar un Esmorzar-col·loqui amb l’Hble. Sr. Ernest Maragall i Mira, Conseller del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

04 de desembre del 2007

L’acte va tenir lloc en un luxós i cèntric hotel de la ciutat de Barcelona, en el qual els assistents van ser rebuts amb una copa de cava per a amenitzar el qual seria pre-acte aprofitant per a saludar-se i fer intercanvi de credencials. L’acte va començar amb la intervenció del president de ACEDE, Sr. Joan Vilar donant la benvinguda a tots els assistents, convidats, socis i promotors que fan possibles actes com aquest.

A continuació va seguir amb la presentació del convidat, fent una breu descripció de la seva ampli currículum, per a donar pas al menjar. Una vegada finalitzat, i arribada l’hora de les postres, van començar les intervencions.

En primer lloc el president de ACEDE, després de reprendre les intervencions, va cedir la paraula a l’Hble. Sr. Ernest Maragall perquè aquest exposés als assistents, les línies del Departament que el representa. Una vegada finalitzada la seva intervenció, va començar el torn de preguntes per part dels assistents, principalment representants d’Associacions i Centres d’ensenyament, perquè el Conseller anés donant resposta a cadascun dels temes que se li van plantejar.

Finalment, i per a finalitzar l’acte, prenc la paraula el Sr. Joan Vilar per a agrair la intervenció del convidat, i la de tots els participants en el col·loqui, per a continuació fer-li lliurement al Sr. Maragall d’un record commemoratiu com forma d’agraïment, i oferint-li el Llibre d’Honor de l’Associació per a deixar constància de la seva presència i participació.