Esmorzar-col·loqui amb el Sr. Albert Rivera: El passat dia 25 de Febrer, ACEDE va realitzar un Dinar – col·loqui amb el Sr. Albert Rivera, President del grup parlamentari Ciutadans.

28 de febrer del 2008

A aquest acte van assistir representants de diverses associacions inscrites dintre de ACEDE interessats a conèixer de primera mà les línies del programa electoral del partit que representa per a les pròximes eleccions generals. Entre els assistents es trobaven representants de ACAES, Associació Catalana d’Empreses de Seguretat; ADEDSA, Associació Catalana d’Empreses de Serveis Auxiliars, ASCEN Associación Catalana d’Empreses de Neteges, Riskmedia, Gentic Maresme, Grup Europa del sector d’Agències de Viatges, OASYSSOFT, JP-MBA Consultants, SENFO, General Formació, Fundació Gran Teatre Liceu, Associación de Amputados Sant Jordi, i diverses entitats socials com la Fundació Omnes i la Fundació Claperós. El Sr. Albert Rivera, va exposar a tots els assistents algunes de les línies estratègiques del programa electoral del seu partit que afectessin en part als sectors representats en aquest acte. Durant el transcurs de la reunió els assistents van aprofitar l’ocasió per a fer-li arribar al Sr. Albert Rivera, les problemàtiques més significatives que puntualment es produeixen en cadascun dels sectors representats.