L´ACEDE i AGM (Asociación de Governantas de la Mediterránea), van signar el passat mes de febrer un conveni de col.laboració: Seguint en la línia d´actuació de l´ACEDE, que pretén afavorir la participació i la cooperació de l´associació amb altres institucions, ha signat un conveni de col•laboració amb la Asociación de Gobernantas del Mediterraneo.


13 de març del 2006

La Sra. Filomena Lopez Presidenta de AGM i el Sr. Joan Vilar President de l´ACEDE, es van reunir el passat mes de febrer per signar aquesta col.laboració. La Asociación de Gobernantas del Mediterráneo és, una organització sense ànim de lucre, que es va crear a l´any 1996, arran d´una reunió amb un grup de professionals que decideixen implicar-se en la creació i el futur d´aquesta associació. Els seus objectius principals són, la formació i la informació amb els cursos de: protocol, atenció al client, cambreres de pisos i governantes, per tal que el sector obtingui una millor qualitat en el servei i segueixi creixent en un entorn cada cop més turístic.