Catalunya Competitiva

El Projecte Catalunya Competitiva neix l’any 2012, fruit de la voluntat de contribuir a la consolidació de Catalunya com un país pròsper, competitiu i amb institucions econòmiques i socials compromeses amb la realitat que les envolta. Apostem per la petita i mitjana empresa -gran part del teixit empresarial i econòmic català- per incentivar la innovació en els sectors estratègics catalans i, sobretot, per establir ponts de diàleg entre els actors de la societat.

Arran d’aquest projecte, a principis de 2015 es va constituir el Catalunya Competitiva Municipis amb l’objectiu d’arribar a les administracions locals i transmetre la problemàtica de les petites i mitjanes empreses catalanes.

MILE (Migrants Integration in the Labour market in Europe)

El projecte MILE – Integració de migrants en el mercat laboral a Europa- té com a objectiu desenvolupar, implementar i integrar un model eficaç de serveis integrats per a la integració de nacionals de tercers països en el mercat laboral, basat en competències multisectorials, mobilització d’actors i les necessitats culturals, socials i econòmiques dels migrants.

El projecte es porta a terme a 4 països europeus (Itàlia, Àustria, Espanya i Grècia) i 5 ciutats (Milan, Innsbruck, Viladecans, Patras i Atenes) amb la col·laboració d’empreses i associacions d’empreses, agents públics i privats que treballen per la integració laboral dels migrants i de ciutadans locals i de la UE.

ACEDE Universitats

Impuls  360

El 2018, amb la intenció de fomentar el desenvolupament professional i millorar la competitivitat del nostre territori, l’ACEDE va instituir el projecte ACEDE-Universitat. L’objectiu va ser establir aliances amb universitats amb la intenció de crear un marc d’actuació per al desenvolupament d‘accions on l’ACEDE pogués posar els seus coneixements a disposició de l’alumnat i potenciar la seva formació.

L’objectiu principal del projecte “Impuls 360°” és crear consciència sobre la necessitat de rebre assessorament professional per a la solvència de l’empresa, a través d’una sèrie d’accions orientades en aquest àmbit. Per exemple amb: jornades d’assessors, càpsules de coneixement, col·loquis sectorials o taules de coneixement per tal de millorar les condicions de les pimes i crear noves oportunitats.