15 10, 2019

Generant Valor a la Societat, Jornada del grup de Serveis Especialitzats a la Comunitat de l’ACEDE

2019-10-15T07:23:10+00:00

La jornada es va celebrar aquest 10 d’octubre a  l’auditori d’Abertis localitzat a la seva seu a Pedralbes, Barcelona.

 

Aquest dijous, 10 d’octubre es va celebrar la jornada organitzada pel grup de Serveis Especialitzats a la Comunitat de l’ACEDE titulada: “Generant Valor a la Societat a l’auditori d’ABERTIS ubicat a la seva seu a Barcelona. La jornada compta amb la col·laboració i les ponències de diferents personalitats de l’administració pública:

Albert Castellanos, Secretari General del Departament de la Vicepresidència d’Economia i Hisenda; Mercè Corretja, Directora General de Contractació pública de la Generalitat de Catalunya; Carles Barnés, cap del servei de Contractació Pública de la Diputació de Barcelona; Miguel Benito, Director de Coordinació de contractació a l’Ajuntament de Barcelona i Aurora Corral, presidenta de CSITAL Barcelona i Secretaria General de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

A més de la participació de les grans empreses de serveis especialitzats que formen part de l’ACEDEGrupo EulenOHL Servicios – Ingesan, Optima, NDAVANTSersaLimp’tres i Idonia Natur.

La jornada va comptar amb més de 100 assistents procedents d’empreses del sector, de l’administració pública i altres grans empreses interessades en els serveis especialitzats a la comunitat.

L’objectiu de la jornada és demostrar, tant a la ciutadania en general com a l’administració pública que les empreses mercantils són responsables socialment i que les inversions amb recursos econòmics i socials són iguals o superiors a les empreses del tercer sector. Es vol deixar clar que la responsabilitat social va lligada a la qualitat dels serveis oferts i que aquesta no va lligada a un segell social, sinó amb la formació permanent dels treballadors amb la inversió de mesures I+D+I aplicades als processos i serveis, amb la gestió del pacte ambiental i amb la transparència de les auditories presentades per les empreses.

És necessari un seguiment i una avaluació en els contractes públics dels serveis adjudicats per assegurar-nos que les empreses estiguin realment compromeses amb la responsabilitat social i alhora siguin competitives i sostenibles. Es vol, també, demanar una adaptació dels plecs de clàusules concursals perquè s’adaptin a les necessitats i a les problemàtiques dels sectors evitant publicar plecs dels mal anomenats TALLAR i PEGAR que després són impugnats per les empreses concursants.

A més, es prenen traslladar a les administracions i clients que tots junts podem aconseguir dignificar aquests sectors i aportar un valor afegit a la societat.

Generant Valor a la Societat, Jornada del grup de Serveis Especialitzats a la Comunitat de l’ACEDE2019-10-15T07:23:10+00:00
17 09, 2019

Membres de l’ACEDE es reuneixen amb Enric Boti, delegat territorial de La ONCE a Catalunya

2019-09-17T07:46:23+00:00

Aquest dilluns 16 de setembre, l’ACEDE va rebre a Enric Boti, delegat territorial de la ONCE a Catalunya, a la seva Seu de Barcelona.

Durant la reunió Boti va compartir els valors del Grup Social ONCE i va recordar la importància dels jocs socialment responsables que organitza la ONCE periòdicament.

L’ONCE (Organització Nacional de Cecs Espanyols) és una institució sense ànim de lucre que té com a propòsit millorar la qualitat de vida de la gent cega a Espanya, tot i que ha acabat ampliant la seva tasca cap a altres col·lectius amb discapacitats.

 

Membres de l’ACEDE es reuneixen amb Enric Boti, delegat territorial de La ONCE a Catalunya2019-09-17T07:46:23+00:00
6 09, 2019

José María Torres, president executiu del GRUP NUMINTEC, nou membre de la Junta Directiva d’ACEDE

2019-09-06T10:17:55+00:00

José María Torres, president executiu del Grup Numintec ha fet oficial la seva incorporació a la Junta Directiva de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE)

Aquest mes de setembre, el secretari general de l’ACEDE, Paco Camarasa ha visitat les instal·lacions del grup Numintec on s’ha  signat i fet oficial un conveni de col·laboració amb el seu president executiu, José María Torres que s’incorpora com a membre de la Junta Directiva de l’ACEDE.

El grup Numintec, amb seus a Espanya, Portugal i Colòmbia, està format per un equip de més de 100 professionals, i treballa amb l’administració pública, grans empreses i pimes per anticipar els reptes de la intel·ligència del negoci aplicats a millorar l’experiència del client i la seva eficiència operativa amb solucions de telecomunicacions al cloud.

És pioner en telefonia al núvol i solucions de contacte amb el client. Des de 2002, el nostre compromís amb la I+D+I ens ha dut a proporcionar una de les millors solucions del mercat. Conceptes com el núvol, les xarxes socials, el big data, la intel·ligència artificial, l’anàlisis de sensacions i la biometria de veu són inherents al nostre servei. L’objectiu es ajudar als clients a ser més eficients en la gestió de les seves comunicacions amb solucions basades en el núvol i de pagament per ús, que eliminen les despeses generals estructurals i ofereixen la flexibilitat necessària per adaptar-se ràpidament a qualsevol situació que pugui sorgir. Actualment, disposa d’una cartera de més de 3500 clients en tot el món.

José María Torres, president executiu del GRUP NUMINTEC, nou membre de la Junta Directiva d’ACEDE2019-09-06T10:17:55+00:00
6 09, 2019

L’ACEDE es reuneix amb Chakir El Homrani, Conseller de treball, afers socials i famílies

2019-09-06T07:48:38+00:00

Membres de la junta de l’ACEDE es van reunir ahir amb el conseller de treball, afers socials i famílies del Govern de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani Lesfar

Ahir, membres de la junta directiva de l’ACEDE es van reunir a la seu de treball de la Generalitat amb l’honorable conseller Chakir El Homrani amb qui es van tractar diferents temes com el salari mínim català de referència,  l’absentisme laboral, les polítiques actives d’ocupació , especialment les orientades cap el col·lectiu de la població migrada i els aturats de llarga durada. En la reunió també hi van assistir el Secretari General, Sr. Josep Ginesta, el Director General de Relacions  laborals i qualitat en el Treball, Sr. Enric Vinaixa i el Director General d’economia Social, Sr. Josep Vidal.

Segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE) fins a 154.000 persones falten a la feina diàriament a Catalunya, 41.200 sense cap justificació. Tot i que aquesta xifra és molt alta, Catalunya es manté en la mitjana espanyola, la qual és situa en un 4,5%, però significativament per sobre de la Comunitat de Madrid (4%). Aquestes dades ens indiquen que, només a Catalunya, es van perdre, durant el tercer trimestre del 2018, 70 milions d’hores de feina. Els sectors més afectats per l’absentisme laboral a Catalunya són el sector de la Indústria i el de Serveis a les persones, grups amb els quals l’ACEDE treballa estretament per intentar frenar aquestes tendències.

Durant la reunió d’ahir, els membres de la junta directiva de l’ACEDE van entregar al conseller el projecte “Fem País: Propostes ACEDE per un futur sostenible i de qualitat”. El document recull les principals problemàtiques en sectors tan fonamentals com l’ensenyament, l’empresa i l’economia, la mobilitat i el marc jurídic i proposa un seguit de possibles solucions o millores.

L’ACEDE es reuneix amb Chakir El Homrani, Conseller de treball, afers socials i famílies2019-09-06T07:48:38+00:00
5 09, 2019

L’ACEDE firma un acord de col·laboració amb COACB

2019-09-05T09:57:32+00:00

El Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB) es va reunir aquest dimarts 3 de setembre amb l’ACEDE per firmar un conveni de col·laboració que proporcionarà grans avantatges a ambdues associacions.

Aquest conveni de col·laboració entre l’ACEDE i COACB contempla l’intercanvi de serveis com la sessió d’espais o l’assessorament empresarial, entre d’altres.

En l’acte van assistir-hi el Secretari General de l’ACEDE, Paco Camarasa i el president de COACB, Enric Enrech Artal.Col

COACB (Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona) és una corporació de dret públic amb personalitat jurídica pròpia, creada l’any 1926 i emparada per la Llei de Col·legis Professionals. Amb una llarga trajectòria s’ha consolidat com a referent de la professió comercial a Catalunya.

Estem convençuts que d’aquest acord en sorgirà una estreta i exitosa col·laboració entre ambdues entitats.

L’ACEDE firma un acord de col·laboració amb COACB2019-09-05T09:57:32+00:00
5 04, 2019

L’ACEDE col·labora amb el Centre d’Estudis (Secundaris) Joan Maragall de Badalona en unes ponències orientatives

2019-07-15T11:29:47+00:00

Aquest dimecres l’ACEDE va participar en l’organització de dues ponències al Centre d’Estudis (Secundaris) Joan Maragall de Badalona.

Anna Aisa, membre de la junta directiva de l’ACEDE i gerent d’ACAES va impartir una aula orientativa sobre seguretat pública i privada i va orientar als alumnes sobre els àmbits d’accés i les sortides professionals del sector.

Per altra banda, Oscar Cumí va impartir dues aules orientatives sobre el món dels influencers, les xarxes socials i va exposar als alumnes les nocions bàsiques del màrqueting digital.

Amb aquestes xarrades orientatives es pretén donar a conèixer als alumnes d’institut les diferents oportunitats que tindran de cara al seu futur professional perquè puguin escollir el  camí laboral amb les màximes garanties.

L’ACEDE col·labora amb el Centre d’Estudis (Secundaris) Joan Maragall de Badalona en unes ponències orientatives2019-07-15T11:29:47+00:00
1 04, 2019

L’ACEDE es reuneix amb Artur Mas, 129è president de la Generalitat de Catalunya

2019-07-15T11:29:49+00:00

Aquest dijous 28 de març, l’ACEDE s’ha reunit amb l’ex president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

Durant l’esmorzar col·loqui es van posar damunt de la taula els últims temes de l’actualitat política a Catalunya.

L’ACEDE es reuneix amb Artur Mas, 129è president de la Generalitat de Catalunya2019-07-15T11:29:49+00:00
1 04, 2019

Esmorzar col·loqui amb Teresa Pitarch

2019-07-15T11:29:50+00:00

Aquest 25 de maig, l’ACEDE s’ha reunit amb Teresa Pitarch, candidata a l’alcaldia de Barcelona amb Som Convergents.

Durant el col·loqui, Pitarch ha exposat que entén Barcelona com una ciutat capital i ha destacat la importància de la col·laboració empresarial amb l’administració pública.
Pitarch creu que el poder d’atracció que tenen les universitats i les escoles de negoci a Barcelona son un gran atractiu per la inversió extrangera. Per això, Som Convergents aposten per establir i consolidar Barcelona com la Silicon Valley del sur d’Europa.

A més, ha exposat que un dels seus grans punts prioritaris en el programa electoral és el corredor Mediterrani i la connexió viària i ferroviària amb el port de Barcelona.

Esmorzar col·loqui amb Teresa Pitarch2019-07-15T11:29:50+00:00
1 04, 2019

Esmorzar col·loqui amb Jaume Collboni

2019-07-15T11:29:52+00:00

Aquest 13 de març, l’ACEDE s’ha reunit amb Jaume Collboni, candidat a l’alcaldia de Barcelona pel PSC.

Durant l’acte, Collboni va parlar sobre les 3 grans prioritats del seu programa:
cohesió social , economia i cultura

Collboni, va afirmar també que per Barcelona és clau comptar amb empreses que generin ocupació de qualitat i que puguin col·laborar en prestar bons serveis al públic

 

 

 

Esmorzar col·loqui amb Jaume Collboni2019-07-15T11:29:52+00:00