¡BENDITOS VIRUS! – Webinar Espai Salut

¡BENDITOS VIRUS! Saps què és un virus? D’on vénen? Per a què serveixen? Són per si mateixos patògens?

Dijous 25 a les 18:00 h

En aquests moments de la història en què s’han demonitzat tant als nostres amics els virus, és important conèixer-los bé i saber el primordial paper que han jugat i juguen al planeta Terra perquè aquesta i tots els éssers vius que l’habiten hagin florit com ho han fet fins ara.

Per a això, els convidem a fer un breu passeig pels orígens de la planeta Terra i el desenvolupament de la vida per a comprendre com d’important va ser el paper dels virus perquè tot això ocorregués.

Així mateix, veurem com i per què els virus no són mai causa de malalties, sinó que el seu desenvolupament és la conseqüència de determinats factors ambientals, i que incidint sobre aquests, podrem prevenir i fins i tot tractar molts i diversos problemes de salut.

 

 

Webinar impartit per: 

Josep Maria Subirà

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graduat en Infermeria. Especialista en Medicina del Treball. Tècnic en Prevenció de Riscos Laborals. Facilitador i Dinamitzador de Salut. Creador del mètode EMONUTRICIÓN. Escriptor del llibre, ¡HAZ FELICES A TUS BACTERIAS! Un relat per al benestar i una llarga vida.

També va estudiar Auxiliar de Clínica, Tècnic Especialista en Dietètica i Nutrició, i més endavant estudiaria Medicina Tradicional Xinesa i Dietètica Oriental Natural així com Ciències Sensorials.

 • 00

  Dies

 • 00

  Hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Data

25 març 2021

Hora

18:00 - 19:00

Més info

Inscriu-te aquí
Categoria

Organitzador

ACEDE
Telèfon
93 452 55 83
Email
info@acedecatalunya.org
Lloc web
http://acedecatalunya.org/acede/
Inscriu-te aquí
Go to Top