Barcelona, 15 de gener de 2021. En el dia d’ahir, Natividad Pintado, directora general d’Idonia Natur, ha signat el conveni de col·laboració amb l’ACEDE que compromet a ambdues entitats a fomentar i desenvolupar els objectius definits al projecte MILE.

Idonia Natur, és una empresa que presta serveis professionals de neteja des de fa més de 30 anys i que té una plantilla composta per més de 300 empleats. La seva missió és la de proporcionar benestar a l’usuari per mitjà de serveis que inspiren confiança i fidelitat en els seus clients i amb una orientació manifesta envers l’excel·lència, tot ocasionant el mínim impacte ambiental.

Amb la ratificació d’aquesta aliança, Idonia Natur reafirma també el seu gran compromís envers programes innovadors que fan possible la inclusió social i laboral. Així doncs, formarà part del projecte MILE i es convertirà en una de les empreses que implementaran el model d’integració per a ciutadans extracomunitaris en el mercat laboral europeu. Convé ressaltar que el projecte MILE és finançat pel Fons d’Asil, Migració i Integració de la Unió Europea, té una durada de trenta mesos i té com a missió primordial afavorir la inserció laboral de 520 persones, amb especial atenció a persones refugiades, dones i joves.

Des de l’ACEDE ens congratulem per l’acord signat amb Idonia Natur i convidem a altres organitzacions i empreses a unir-se al projecte MILE. Per obtenir una informació més àmplia i detallada recomanem la visita del seu lloc web: https://projectmile.eu/