Barcelona, 21 de desembre de 2020. A finals de la setmana pasada, Marcos Pino, director de persones i valors d’Optima Facility, va signar el conveni de col·laboració amb l’ACEDE que compromet a ambdues entitats a fomentar i desenvolupar els objectius definits al projecte MILE.

Optima Facility és una companyia especialista en serveis que desenvolupa les seves activitats, a tot el territori espanyol, en el camp dels serveis integrats, la neteja i la higienització o el manteniment i la instal·lació integral a qualsevol indústria o comerç.

Amb la ratificació d’aquesta aliança, Optima Facility confirma el seu gran compromís envers programes innovadors que fan possible la inclusió social i laboral. En aquest sentit, convé ressaltar que, d’acord amb la seva missió, els seus propòsits i els seus valors, realitzen una valuosa contribució activa en el desenvolupament sostenible així com en el progrés social i econòmic de la societat. 

Així doncs, Optima Facility, d’ara endavant serà part activa del projecte MILE i es convertirà en una de les empreses que implementaran el model d’integració per a ciutadans extracomunitaris en el mercat laboral europeu. Un projecte finançat pel Fons d’Asil, Migració i Integració de la Unió Europea que té la missió primordial afavorir la inserció laboral de 520 persones, amb especial atenció a persones refugiades, dones i joves.

Des de l’ACEDE ens alegrem per l’acord suscrit amb Optima Facility i animem a altres organitzacions i empreses a unir-se al projecte MILE. Per obtenir una informació més àmplia i detallada recomanem la visita del seu lloc web: https://projectmile.eu/