Barcelona, 29 d’octubre de 2020. En el dia d’ahir Daniel Conca, Director General del Grup Prisma, i Paco Camarasa, Secretari General de l’ACEDE van signar l’acord de col·laboració que uneix ambdues organitzacions en el propòsit de fomentar i desenvolupar els objectius definits en el projecte MILE. La signatura es va realitzar de forma asíncrona respectant les restriccions i recomanacions fetes pel Govern de la Generalitat de Catalunya per tal de reduir la mobilitat i la trobada de persones, a efectes de minimitzar les possibilitats de transmissió de la Covid-19.

Grupo Prisma, és una empresa fundada l’any 1996 que dóna suport a diferents tipus de clients (caterings, empreses de neteja, hospitals, hostaleria, etcètera) en tot el relatiu a la higiene i la neteja, per tal d’assegurar la millor solució possible en termes de qualitat i estalvi de costos.

Amb la ratificació d’aquesta aliança, el Grup Prisma reafirma el seu gran compromís envers programes innovadors que fan possible la inclusió social i laboral. Per tant, d’ara endavant formarà part del projecte MILE i es convertirà en una de les empreses que implementaran el model d’integració per a ciutadans extracomunitaris en el mercat laboral europeu. Convé ressaltar que el projecte MILE és finançat pel Fons d’Asil, Migració i Integració de la Unió Europea, té una durada de trenta mesos i té com a missió primordial afavorir la inserció laboral de 520 persones, amb especial atenció a persones refugiades, dones i joves.

Des de l’ACEDE ens congratulem per l’acord signat amb Grupo Prisma i convidem a altres organitzacions i empreses a unir-se al projecte MILE. Per obtenir una informació més àmplia i detallada recomanem la visita del seu lloc web: https://projectmile.eu/