Amb motiu de la complicada situació pandèmica que, actualment, pateix la societat catalana, així com l’evolució exponencial que el Govern de Catalunya pronostica per a les properes jornades, l’ACEDE ha decidit adoptar les recomanacions de l’executiu català i minimitzarà els desplaçaments del seu equip humà per tal de reduir les possibilitats de transmissió de la Covid-19 i no agreujar més la delicada economia actual.

Per aquest motiu, i a partir d’aquest moment, tots els integrants de l’associació efectuaran la majoria de les seves funcions per mitjà del teletreball. No obstant això, volem remarcar que la dinàmica comunicativa i de gestió es desenvoluparà de la manera habitual i que continuen a disposició dels associats els serveis presencials de caràcter urgent.

Així mateix, les comunicacions telefòniques i digitals seran tractades pels canals usuals (telèfon: 93 452 55 83 i info@acedecatalunya.org)  i en els horaris habituals.

Finalment, des de l’ACEDE volem solidaritzar-nos amb els professionals sanitaris, els serveis d’àmbit social, així com la resta de serveis que cooperen i participen en l’objectiu d’intentar atenuar els nocius efectes que aquest virus irradia cap a la nostra població.