Aquest 6 de maig, l’ACEDE s’ha reunit amb el 129è president de la Generalitat, Artur Mas, en una videoconferència en la que hi han assistit diversos membres de l’associació.

 

Avui, els associats a l’ACEDE han tingut la oportunitat de reunir-se amb el 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, a través d’una conferència virtual en la qual s’han comentat les polítiques d’actualitat.

La crisi del coronavirus que estem travessant en aquests moments ha centrat el debat, durant el qual s’han exposat diverses reflexions. El president creu que s’ha de canviar la recepta política europea per evitar unes conseqüències, pel teixit empresarial, semblants a la crisi del 2008. La Unió Europea haurà de relaxar el dèficit fiscal per tal que els països tinguin més marge de maniobra.

Segons l’opinió del president, s’ha de protegir i defensar el teixit productiu i s’han de defensar els llocs de treball i els salaris. D’aquesta manera, es podria aconseguir una recuperació de l’economia més rapida i eficaç.

Des de l’ACEDE, agraïm al president haver assistit a la reunió amb els nostres associats i la seva bona disposició a debatre i aportar el seu punt de vista i la seva experiència.