L’ACEDE et dóna l’oportunitat de participar a diferents càpsules de coneixement a on podràs parlar de manera directa amb els professionals de l’ACEDE per tractar temes específics.

L’acte es realitzarà en format de taula rodona on un assessor de l’ACEDE, expert en el tema a tractar, exposarà els punts claus i donarà pas als participants perquè puguin plantejar i resoldre els seus dubtes, a més de compartir un intercanvi d’experiències.

Aquests tallers són gratuïts i estan pensants per un aforament d’uns 10 participants aproximadament, pel que aconsellem que feu la vostra inscripció l’abans possible.

 

CÀPSULES DE CONEIXEMENT

 

 Alejandro Jover splash_2
Dirigit i impartit per:   Alejandro Jover
La contractació laboral 
 

DIA: 22 de setembre

HORA: 18.00

LLOC: Seu ACEDE (c/Comte d’Urgell 204 5è C)

PREU: gratuït

Dintre de la contractació laboral parlarem de les diferents modalitats contractuals, exposant els avantatges i inconvenients de cada tipus de contracte, a quines bonificacions i reduccions a la Seguretat Social ens podem acollir, així com de les possibles clàusules annexes que es poden incloure en el contracte de treball.

 VULL ASSISTIR

 

 David Rua  Logo RC mediano
Dirigit i impartit per: David Rua

 

L’Empresa en crisi. Mesures legals a adoptar: Acord extrajudicial de pagament, conveni de refinançament i concurs de creditors
 

DIA: 06 de d’octubre

HORA: 18.00

LLOC: Seu ACEDE (c/Comte d’Urgell 204 5è C)

PREU: gratuït

Davant de la crisi d’algunes empreses, l’empresari moltes vegades es troba col·lapsat i incapaç de prendre cap decisió sobre el que s’ha de fer.

L’objectiu d’aquesta sessió és posar en coneixement dels assistents els mecanismes legals que hi ha per parar el “cop” en cas de crisi econòmica greu d’una empresa.

En aquesta sessió s’explicarà què és un acord extrajudicial de pagament, què és un acord de refinançament de deutes i un concurs de creditors, amb el seu doble vessant de conveni i de liquidació.

Cap d’aquestes eines legals, té per què suposar absolutament cap daltabaix personal ni econòmic per l’empresari, si les coses es fan bé.

 VULL ASSISTIR

 

 

 Genís Boadella 1  logosenseadreça (2)
Dirigit per: Genís Boadella

Impartit per: Genís Boadella/Lídia Fernández

Productes bancaris complexos, reclamacions i viabilitat a les PIMES

 

 

DIA: 20 d’octubre

HORA: 18.00

LLOC: Seu ACEDE (c/Comte d’Urgell 204 5è C)

PREU: gratuït

En aquesta sessió s’explicarà la possibilitat que tenen les PIMES de reclamar els productes bancaris complexos dels quals són titulars com, per exemple, SWAP, permuta financera, clàusula sòl, entre d’altres, i la viabilitat d’èxit que poden tenir.

Alhora, explicarem els requisits que exigeixen els Jutges, a les entitats bancàries, per considerar que el producte comercialitzat no s’ha realitzat correctament i les conseqüències que pot tenir, per a la PIME, deixar sense efecte el producte.

 VULL ASSISTIR