Aquest dijous 7 de juliol a les 14 hores de la tarda, membres de l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE) s’han reunit a les instal•lacions de Fundació Futur per promoure el Grup d’impacte Social de l’associació.

Joan Vilar i Paco Camarasa, President i Gerent de l’ACEDE, Sergi López i Raimon Martínez, President i Director General de Fundació Futur, José María Torres, president de Numintec i Paco Sosa, Director de projectes de Más Cuota, s’han reunit aquest dijous per parlar sobre la creació del Grup d’Impacte Social de l’ACEDE. Aquesta agrupació vol conscienciar a executius, directius i empresaris del rol que poden adquirir per generar un canvi positiu en la societat a través de les seves empreses.

Grup Impacte Social ACEDE

Durant el mes de setembre tindrà lloc la segona reunió on es començaran a definir les línies d’actuació, que segons han avançat, poden anar dirigides a la conscienciació, el suport o la creació de nous projectes i la divulgació d’accions de responsabilitat social empresarial.

El Grup d’Impacte Social de l’ACEDE queda obert a aquells/es empresaris/empresàries que tinguin les mateixes inquietuds. Les persones interessades a formar part, poden demanar més informació a través del correu info@acedecatalunya.org o el telèfon 93.4525583

Desirée Gómez
Àrea de Comunicació